Wanneer telen we echt 100% handsfree?

WPS heeft een klantenmeeting georganiseerd, speciaal voor kwekers die werken met het SmartFlo systeem. Het was een interactieve middag waarbij er veel aandacht was voor het meedenken over het onderhoud en de toekomst. Wanneer telen we echt 100% handsfree?

Toepassing
In de vernieuwde tuin van Ammerlaan-Sosef is onder leiding van Jeffrey Ammerlaan een rondleiding gegeven. Hierbij werden de aanwezige kwekers meegenomen langs het gehele proces; van oppotten tot afleveren. Wat de meeste kwekers opviel is de rust en het overzicht en dat met 3,5 miljoen potten per jaar. Jeffrey: “Door te automatiseren is het werken in de kwekerij leuker geworden.”

Innovaties
In de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van automatisering in de kas. Het verminderen van arbeidskrachten op de vloer en dus het besparen op arbeidskosten is daarin een belangrijke drijfveer. Op het gebied van techniek staan de ontwikkelingen niet stil. “Interactie is belangrijk en dus hebben wij een aantal stellingen voorgelegd en met succes. Een klantenmeeting moet interessant zijn, maar is er vooral om het gesprek met de klant aan te gaan. Het samenbrengen van deze verschillende kwekers maakt het interessant want ieder bedrijf is anders”, aldus Willen Jan Hoogduin, accountmanager bij WPS.

100% handsfree growing
De techniek is klaar voor 100% handsfree growing, maar zijn de kwekers al zover? De brainstormsessies hebben meer inzicht gegeven over hoe dit gerealiseerd kan worden. Het is super waardevol om feedback te krijgen van klanten. Met al deze informatie kan WPS een roadmap maken die het gebruikt om toekomstige innovaties op het gebied van SmartFlo klantgerichter in te vullen.

Voor meer informatie:
Ammerlaan-Sosef BV
Sprongenloet 5a
2675 KV Honselersdijk
www.ammerlaan-sosef.nl 

 

WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
info@wps.eu
www.wps.eu/nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven