Plant Select en Ilex Concepts slaan handen ineen

Plant Select en Ilex Concepts hebben een exclusieve samenwerking afgesloten voor de teelt en verkoop van Ilex crenata ‘Dark Green’ onder de merknaam i-LEXIT.

Ilex crenata ‘Dark Green’, een eigen selectie van Plant Select, kent een sterke groei als alternatief van Buxus en is breder bekend geraakt als interessante groenblijvende structuurplant met vele toepassingsmogelijkheden.

Vlnr: Alexander Van Oploo & Ronald Stolwijk (Ilex Concepts/i-LEXIT!) en Willem Broux (Plant Select)

Plant Select is een wereldwijde leverancier van IN-VITRO plantgoed en licentieprogramma’s in de sierteelt waarbij innovatie en duurzaamheid de ideale voedingsbodem vormen.

Ilex Concepts, ontstaan uit een intensief samenwerkingsverband tussen G.C. Stolwijk & Co. uit Boskoop en Van Oploo Tuinplanten uit Bavel, met als doel de verkoop en kweek van Ilex crenata ‘Dark Green’ te structuren, wenst in samenwerking met een grote groep van contractkwekers Ilex crenata ‘Dark Green’ in alle mogelijke vormen en maten aan te bieden aan de retail en hovenier. De kracht van Ilex Concepts zit vooral in het complete aanbod en de daarbij horende grotere aantallen. Dit zorgt voor een permanente beschikbaarheid voor zowel hoveniers, tuincentra als de grotere retailers.

De merknaam i-LEXIT groeide de voorbije jaren sterk in populariteit. Plant Select en Ilex Concepts zien een bloeiende toekomst in de exclusieve verankering van de Ilex variëteit en de sterke merknaam. Deze kruisbestuiving verzekert een mooie toekomst voor zowel i-LEXIT als Ilex crenata ‘Dark Green’.

Voor meer informatie:
Plant Select NV
Pieter-Jan Vermylen – Salesmanager
sales@plantselect.be
+32 (0)3 340 28 70
www.plantselect.be

 

Ilex Concepts BV
Alexander Van Oploo & Ronald Stolwijk
info@ilex-concepts.nl
+31 (0) 172 462345
https://i-lexit.nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven