Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westelijke Land- en Tuinbouw Makelaars breidt uit

Het team van de Westelijke Land- en Tuinbouw Makelaars (WLTM) wordt na de recente toetreding van een makelaar in Zeeland wederom verder uitgebreid. Met de komst per 1 oktober van Jan Willem van Niekerk, register-taxateur en beëdigd rentmeester NVR, beschikt het agrarisch makelaarskantoor nu over acht vastgoedspecialisten. 

De nieuwe collega is geen onbekende. Eerder was hij partner van WLTM. Na een dienstverband bij een waterschap verkiest hij nu opnieuw het zelfstandig ondernemerschap, met als aandachtsgebied het midden en oostelijk deel van Zuid-Holland. Als gecertificeerd taxateur verzorgt hij taxaties volgens de NRVT-richtlijnen, maar met zijn ruime ervaring sinds 2005 bij de aan- en verkoop van onroerend goed en onteigeningskwesties staat hij opdrachtgevers ook bij andere zaken terzijde. 

De teamleden van WLTM bundelen gezamenlijk meer dan 200 jaar vastgoedervaring in een werkgebied dat zich uitstrekt van Texel in het noorden, Zeeuws-Vlaanderen in het zuiden en Utrecht/Gelderland in midden/oost Nederland.

Voor meer informatie:
WLTM
Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
088-4111888
www.wltm.nl 

Publicatiedatum: