Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rick Zuijderwijk aan de slag bij groeiend HortiPro

HortiPro heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als producent en distributeur van biologische- en natuurlijke gewasbeschermings-middelen in de Europese markt. Door de sterke groei van het bedrijf in de afgelopen jaren, heeft de directie van HortiPro besloten zich te versterken met Rick Zuijderwijk, die per 1 oktober jl. in zijn nieuwe functie is gestart.

Rick is opgegroeid op een sierteeltbedrijf en heeft naast een hbo-opleiding in de tuinbouw, functies bekleed bij bekende plantveredelingsbedrijven en een producent van natuurlijke vijanden. Rick zal betrokken zijn bij het technische onderzoek en advisering op het gebied van biologische gewasbescherming. Daarnaast zal Rick ook nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe gewasbeschermingsproducten en systemen.

Groeiend team, meer producten
Gerco Overweg, directeur van HortiPro, zegt dat het managementteam van HortiPro ernaar uitkijkt om met Rick te gaan samenwerken. "Rick is ondanks zijn nog jonge leeftijd een ervaren specialist met frisse en vooruitstrevende ideeën. Dat is waar we bij HortiPro graag ruimte aan geven. Onze branche heeft behoefte aan jonge mensen die de tuin-, landbouw- en fruitteeltsector helpen verduurzamen en toekomstbestendig maken."

"We blijven stappen zetten," vervolgt Gerco. "De komende jaren zullen er meer nieuwe producten aan het portfolio worden toegevoegd. Dit vraagt gedegen onderzoek en de juiste begeleiding bij introductie voor optimaal resultaat. Rick zal daar samen met ons hoofd R&D, Eric Kerklaan, een belangrijke bijdrage aan gaan leveren."

Voor meer informatie:
HortiPro
info@hortipro.com 
www.hortipro.nl

Publicatiedatum: