Poinsettia Message Printz weer beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen exporteurs zich weer inschrijven voor de Poinsettia Message Printz. Het concept van SV.CO waarbij het blad van de Kerstster wordt voorzien van een print is leverbaar in week 50 en te reserveren tot en met 1 november. Voor een van de eerste vijf klanten staat een leuke prijs te wachten.

Het concept bestaat uit een Poinsettia 6cm waarvan het blad naar wens voorzien wordt van een print; een kerstwens of bijvoorbeeld een logo. Verder bestaat het uit een keramieken sierpot met een cadeaudoosje eromheen, voorzien van content voor de consument. Tot en met 1 november kunnen exporteurs het product reserveren, voor uitlevering in week 50. Onder de eerste vijf klanten die een reservering plaatsen zal SV.CO een winnaar loten wiens kantoor opgevrolijkt zal worden met de bedrukte Kerststerren en wat lekkers.

Het idee van een bedrukte Kerstster is ontstaan toen een van de directeuren drie jaar geleden in Japan een Poinsettia zag met een opdruk. Dit was meer een soort verfvlek maar voor SV.CO was het inspiratie genoeg voor een nieuw concept. De samenwerking werd gezocht met GreenCre8 uit Honselersdijk en inmiddels verschijnt de Poinsettia Message Printz voor het derde jaar op de markt.


Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven