Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leon Verkoelen maakt overstap naar Royal Brinkman Groep

Per vandaag is Leon Verkoelen in dienst bij Royal Brinkman Groep. Verkoelen heeft als standplaats de vestiging in Maasbree en richt zich in eerste instantie op afzetgebied Europa. In nauwe samenwerking met de verschillende verkoopteams gaat Verkoelen nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt op gebied van interne logistiek en mechanisatie.

Royal Brinkman Groep haalt met Leon Verkoelen een ervaren commerciële specialist in huis. Verkoelen is al zo’n 20 jaar actief in de professionele tuinbouw, waarvan de laatste jaren voornamelijk met de verkoop van interne logistieke producten. Met deze uitgebreide kennis en ruime ervaring gaat hij zich vooral bezighouden met interne logistiek in kas en verpakkingsruimte en mechanisatie. Dat is ook het assortiment waar Berg Hortimotive, onderdeel van de Royal Brinkman Groep, specialist in is.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 's-Gravenzande
+31 (174) 44 61 00
info@royalbrinkman.nl 
www.royalbrinkman.nl 

Publicatiedatum: