27 september, World Horti Center

Tuinbouwjongeren Topsprekersavond: 'Als je denkt dat het niet anders kan, denk dan opnieuw'

De afgelopen 1,5 jaar hebben we er allemaal mee te maken gehad. De wereld zag er van de één op de andere dag totaal anders uit. Maar hoe kun je als ondernemer nu het beste omgaang met de situatie. Daarom organiseren TJW en TJO wederom een topsprekersavond met als thema ‘Als je denkt dat het niet anders kan, denk dan opnieuw’.

Tijdens deze avond worden de jonge tuinders meegenomen door Willem van Boekel. Willem is negen jaar trainer geweest bij ‘Ja-maar’, waarbij hij honderden groepen met veel hilariteit deze wereld introduceerde. Willem specialiseerde zich daarna in de essentie van samenwerken en klantgerichtheid, omdat daar voor een hoop bedrijven veel winst valt te behalen. Kortom, de man die ons nieuwe inzichten kan geven.
Vervolgens zullen we in gesprek gaan met een aantal personen die elk op hun eigen manier moesten veranderen in de afgelopen periode. Zij gaan ons meenemen in praktijkvoorbeelden in de tuinbouw en vragen beantwoorden zoals: “Waarom moesten jullie veranderen?” en “Wat heeft het jullie gebracht?”

Om de verhalen van beide sprekers in goede banen te leiden zal deze avond wederom worden geleid door Rob Veenman. Rob is een van de bekende gezichten van de WOS, en zal als avondvoorzitter de sprekers ondervragen en discussies met de leden begeleiden.

Aanmelden kan via de website: www.tuinbouwjongeren.nl. De bijeenkomst vindt plaats in het World Horti Center.


Programma:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Introductie voorzitter Arthur van der Meijs (voorzitter TJW) & Pieter Ammerlaan (Voorzitter TJO)
19.35 uur Presentatie door Willem van Boekel
20.45 uur Paneldiscussie
21.15 uur Borrel

NB: De avond is niet toegankelijk voor niet-gevaccineerden & getesten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven