Droogbloemenwalhalla aan de Amsterdamse grachten

Op Prinsengracht 234 opende Dutch Masters in Dried Flowers gisteren een pop-up store met droogbloemen. “We zochten naar een unieke manier om onze najaars- en kerstboeketten en arrangementen te presenteren”, vertelt verkoper Ronald Hartevelt. “Onze designers hebben dit Amsterdamse pand tijdelijk omgetoverd tot een droogbloemenwereld.”

De pop-up store is geopend van 16 tot 26 september, tussen 12:00 en 18:00 uur.


Ronald Hartevelt (verkoper Greenflor) en Alain de Mooij (directeur Greenflor)

Snoepwinkel
Als groothandel in droogbloemen opent Dutch Masters in Dried Flowers de pop-up store in het bijzonder voor al hun relaties (potentiële) klanten. “Maar natuurlijk is iedereen die van droogbloemen houdt van harte welkom om zich te laten inspireren en de nieuwste trends te zien”, vult directeur Alain de Mooij aan. “In deze snoepwinkel voor droogbloemen kun je je hart ophalen aan wolken, wanden en vazen vol gedroogde pareltjes. Van sierlijke, speelse Pampaspluimen tot prachtige Phalaris en hemelse Hortensia’s: deze pop-up store is een must-visit voor iedere droogbloemenlover.”

Hollandse meesters
In de jaren ’70 kwam Jan-Willem van Delft van Greenflor tijdens zijn zomerbaantje in aanraking met droogbloemen. “Ik was zo gecharmeerd van de branche, dat ik vijfentwintig jaar lang met droogbloemen werkte, totdat ze uit de mode raakten”, vertelt Jan-Willem. “Maar een goede trend keert altijd terug. Toen de vraag naar droogbloemen steeg, startten we als Greenflor een nieuw droogbloemenmerk. Dutch Masters in Dried Flowers was geboren.”

De ‘Hollandse meesters in betoverende droogbloemen’ werken vanuit hun ‘ateliers’ in Rijnsburg en Aalsmeer. Ze selecteren niet alleen de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties.

Voor meer informatie:
Floral Trade Group B.V.
Laan van Verhof 40
2231 BZ Rijnsburg
+31 (0)71 40 98 999
www.floraltradegroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven