VannoVa viert 1-jarig jubileum van distributiecentrum in Naaldwijk

Precies een jaar geleden vertrokken de eerste orders vanuit het distributiecentrum van VannoVa in Naaldwijk. Een jaar later is deze service voor de klanten van chrysantencoöperatie VannoVa niet meer weg te denken.  

Sneller bij de klant 
Een eigen distributiecentrum was al langer de wens van de kwekers van VannoVa. Toen er vorig jaar een box bij Wematrans in Naaldwijk vrijkwam, greep men deze mogelijkheid met beide handen aan. Het distributiecentrum zorgt voor een centrale voorraad vanuit alle aangesloten kwekers. Het zorgt ervoor dat de chrysanten efficiënter worden geleverd en ook worden de klanten in onder andere Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk veel sneller beleverd. Momenteel worden klanten die voor 11:00 uur ’s morgens bestellen, al vaak voor 15:00 uur beleverd.

Volop in ontwikkeling 
Laurens van der Lans ontfermt zich vanuit VannoVa over het distributiecentrum. “Door de start van ons eigen DC is er veel mogelijk en zijn we anders gaan denken, het is zoveel meer dan een box. Het is een belangrijke tool waarmee we onze klanten echt kunnen ontzorgen. We merken dat dit, met name voor onze klanten in Aalsmeer, een erg belangrijke ontwikkeling is, onze webshop staat bij hen ook langer ‘open’. Er wordt volop gebruikt van gemaakt van het distributiecentrum. Zoveel zelfs, dat we een jaar na de oprichting al kunnen concluderen dat de box te klein is geworden.”

Voor meer informatie:
Vannova
www.vannova.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven