Customs Support neemt Tournebize over

Customs Support, de neutrale partner voor douanezaken in Europa, maakt de overname bekend van Tournebize. Met deze overname biedt Customs Support haar klanten een sterkere aanwezigheid op strategische locaties in Frankrijk.

Als erkend douaneagent sinds 1996 speelt Tournebize een essentiële rol in de transport- en logistieksector. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in douaneformaliteiten, advies en opleiding. In de loop van zijn meer dan 25-jarige geschiedenis heeft Tournebize voor veel bedrijven de douane-organisaties geoptimaliseerd door advies en bijstand te verlenen bij het opzetten van speciale procedures. Om nieuwe vaardigheden te perfectioneren en te ontwikkelen verzorgt Tournebize opleidingen in gespecialiseerde opleidingscentra. Met meer dan 40 toegewijde medewerkers op 6 strategische locaties staat Tournebize bekend om zijn langdurige relaties met klanten en douaneautoriteiten.

“Wij zijn heel blij met deze nieuwste aanwinst. Op deze manier kunnen wij onze klanten een betere lokale aanwezigheid in Frankrijk en een meer specifieke dienstverlening bieden. In onze ambitie om de toonaangevende neutrale en dynamische douaneagent in heel Europa te zijn, zijn wij heel enthousiast over deze samenwerking. Wij geloven dat Tournebize een perfecte aanvulling is op de Customs Support-familie in Frankrijk,” zegt Frank Weermeijer, CEO Customs Support Group.

Customs Support heeft werkt met  met meer dan 700 douanespecialisten en een brede geografische dekking dankzij vele kantoren op logistieke hotspots, waarmee Customs Support een breed scala van klanten helpt met hun douanezaken in Europa. Naast deze activiteiten bieden wij consultancy op douanegebied en gasmeetdiensten aan. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Italië.

In Europa bedient de Customs Support Group veel grensoverschrijdende klanten in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie, de levensmiddelen- en drankenindustrie en nog veel meer. Customs Support is koploper op het gebied van digitale douane en heeft fors geïnvesteerd in de digitalisering van het douaneproces voor haar klanten, zoals elektronische data-interfaces en op AI gebaseerde optische tekenherkenning.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven