Chrysanten schitteren op Flowers Expo Moscow 2021

Vandaag start één van de grootste en belangrijkste sierteeltbeurzen in Oost-Europa: de Flowers Expo Moscow. Voor drie dagen lang zijn meer dan 200 deelnemers, afkomstig uit ruim 10 landen van over de hele wereld, te vinden in de Russische hoofdstad.

De beursbezoeker kan er ook deze editie niet omheen: de chrysanten van het Nederlandse verdelingsbedrijf Dekker chrysanten. Met onder andere twee opvallende bloemstukken direct bij de ingang van de beurs, bestaande uit de Dekker rassen Topspin, Antonov, Altaj en Kennedy, de sponsoring van diverse kampioenschappen en de ruime stand in de Holland collective hal pakt de veredelaar breed uit.

Namens Dekker Chrysanten bemant Warja Abrosimova de opvallend roze stand. Dat zij samen met o.a. de bekende Russische arrangeurs Sergey Karpunin en Dmitry Turcan. Drie dagen lang presenteren zij verschillende Dekker rassen die perfect geschikt zijn voor de Oost-Europese markt. Deze geschiktheid dankt de chrysant natuurlijk onder andere aan zijn lange houdbaarheid en transporteerbaarheid, maar het is ook de expertise van de bij Dekker Chrysanten aangesloten telers die het verschil maakt.

Daar waar er normaal gesproken duizenden bezoekers op de beurs afkomen, verwacht men dit jaar echter wel een iets lagere opkomst vanwege de geldende maatregelen. Daarom heeft de veredelaar dit jaar speciaal voor de thuisblijvers een video ontwikkeld:

Voor meer informatie: 
Dekker Chrysanten
www.dekkerchrysanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven