Fietsen in het teken van 100 jaar Vitelia

Op zaterdag 11 september organiseerde Vitelia een bijzondere toertocht op de racefiets voor leden en medewerkers. Een rit van 140 kilometer leidde de deelnemers van Ysselsteyn naar Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland). Voor deze tocht is een mooi bedrag van 750 euro opgehaald ten bate van Big Challenge – Alpe d’Huzes. 

Deelnemers aan Classico Vitelia tonen trots de cheque van 750 euro voor Big Challenge – Alpe d’Huzes. 

De tocht is bedacht door medewerkers van Vitelia. Hun insteek was om op een bijzondere wijze stil te staan bij het 100-jarig bestaan van de coöperatie en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het goede doel. Een kleine 30 deelnemers verdeeld in twee groepen bereikten rond 16.00 uur de finish bij de vestiging van Vitelia Agrocultuur in Hazerswoude-Dorp. 

Naast deze toertocht voor racefietsers hebben in juli en augustus ook nog eens ruim vijfhonderd deelnemers de recreatieve ‘Vitelia FotoFietsTocht’ gefietst. De deelnemers werden dwars door een groot deel van het werkgebied van de coöperatie geleid. Onderdeel van de fietstocht was een fotokwis. De winnaars van deze kwis werden afgelopen vrijdag bekend gemaakt op de social media kanalen van Vitelia. Deze succesvolle activiteit is eveneens georganiseerd als onderdeel van het jubileum 

In oktober wordt er naar alle waarschijnlijkheid nog een derde activiteit georganiseerd. De Vitelia herfstwandeling met meerdere afstanden voor iedereen die van wandelen houdt. Dit is voorlopig de laatste sportieve activiteit die wordt georganiseerd in het kader van honderd jaar Vitelia.   

Geen jubileumweekend
Dit jaar bestaat de agrarische coöperatie precies een eeuw. Begin dit jaar werden de plannen uitgerold voor een groot jubileumfeest. Maar vanwege de aanhoudende coronabeperkingen besloot de directie van Vitelia onlangs om het geplande jubileumweekend uit te stellen en plaats te laten vinden op een nog nader te bepalen moment. Het jubileumweekend stond gepland op 22 en 23 oktober 2021. 

Bijzonder Jubileumboek 
Naast bovengenoemde activiteiten is er een bijzonder jubileumboek gemaakt wat nog dit najaar zal worden gepresenteerd. Het boek geeft een duidelijk beeld over het ontstaan en de honderdjarige geschiedenis van de agrarische coöperatie. In het boek wordt stilgestaan bij de vele mijlpalen van de coöperatie. Vele foto’s, anekdotes, documenten en zelfs interactieve videofragmenten geven de lezer een prachtig beeld van de rijke Vitelia historie. Het boek wordt exclusief uitgereikt aan leden en medewerkers van Vitelia. 

Voor meer informatie:
Coöperatie Vitelia
Dep. Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
www.vitelia.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven