Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brancheorganisatie VBW Koninklijk onderscheiden

Bloemistenbrancheorganisatie Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) bestaat 100 jaar. Tijdens het vakevent ‘Floral(l) Inspiration’ is zij daarvoor Koninklijk onderscheiden door burgemeester René Verhulst (Ede). 


Links: Burgemeester van Ede René Verhulst en Plaatsvervangend commissaris van de Koning Jan Markink. Rechts: bestuur en directie VBW: Marco Maasse, algemeen directeur, John Thijert, voorzitter Martin Groen en Pascal Zijlmans.

100 jaar VBW
VBW is opgericht op 1 juni 1920. In de afgelopen 100 jaar heeft de branche en VBW een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Maar één ding heeft in al die jaren centraal gestaan: een tomeloze inzet en toewijding van alle betrokkenen bij VBW om de bloemist zo goed mogelijk te vertegenwoordigen op diverse niveaus en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de branche als geheel en aangesloten leden in het bijzonder. 

Nieuw logo onthuld
Met dank aan de Koninklijke erkenning zal VBW vanaf heden ‘Koninklijke Verenging Bloemist Winkeliers (VBW)’ heten. Het bijbehorende logo is op 8 september in de vorm van een grote bloemenwand onthuld. 

bron: VBW

Publicatiedatum: