Open dag bolbehandeling Vertify & Agrifirm-GMN

Op woensdag 15 september organiseren Vertify en Agrifirm-GMN hun jaarlijkse open dag bolbehandeling in Zwaagdijk. De bedrijven laten resultaten van de onderzoeken zien en lichten deze toe. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek.

Inschrijving vooraf aan het evenement is verplicht. Er wordt gewerkt met 3 tijdslots, waarin men groepsgewijs langs de diverse stands gaat. Het is mogelijk dit te combineren met een verlenging van de spuitlicentie, thema 'teelt' (kosten €50,00 excl. BTW).

U kunt zich voor één van de volgende tijdslots opgeven:
ronde 1: 9:00 tot 11:30 uur
ronde 2: 12:00 tot 14:30 uur
ronde 3: 15:00 tot 17:30 uur

De open dag wordt binnen in de bedrijfshallen van Vertify georganiseerd.

Agrifirm-GMN laat de resultaten van de bolbehandelingsonderzoeken zien uit Breezand en Zwaagdijk. Bij deze onderzoeken is, in verband met de veranderende etiketten, gekeken naar alternatieve behandelingen. Ook nieuwe potentiële producten worden getest, net als de nieuwe bolbehandelingstechnieken. Vertify presenteert de resultaten van het derde onderzoeksjaar 'De Groene Tulp'. Daarnaast zal zij in samenwerking met WUR de resultaten van het project 'Virusvrij en afzetgericht telen' toelichten.

ADAMA, BASF, Syngenta, Woodchem en Bayer Crop Science zijn ook aanwezig om resultaten van diverse proeven toe te lichten.

Naast bollenproeven zijn er ook ontsmettingstechnieken van Agri Treat Projects/Machinefabriek Akerboom, Bright Spark en Total Systems te bezichtigen.

Klik hier voor meer informatie & aanmelden.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven