Dekker Chrysanten bij SBS Helden van nu

SBS is een programma gestart, genaamd ‘De helden van nu’, waarbij zij mensen 'die in deze bijzondere tijd in de frontlinie gestaan hebben of nog steeds staan' in het zonnetje zetten. Bloemen kunnen daarbij niet ontbreken en daarom bezocht het tv-programma Dekker Chrysanten in Hensbroek.

In ruim een halve eeuw tijd heeft de veredelaar en vermeerderaar vele variëteiten op de markt gebracht, die telkens vernieuwend waren op het vlak van bloemvorm of kleur. Eén van die variëteiten is Madiba, een chrysantenras dat wordt geteeld door drie gepassioneerde telers: John van de Westeringh, Kees de Jongh en Maurice van Tuijl. Als echte verbinder worden de verschillende Madiba’s met name gebruikt in boeketten en dat bracht het tv-programma ‘Helden van nu’ bij Dekker chrysanten.

In dit tv-programma worden onder andere fleurige boeketten ingezet om de “helden van nu” in het zonnetje te zetten. Maar wat gaat er allemaal schuil achter de ontwikkeling en productie van zo’n Madiba, wie is er bij dit proces betrokken en hoe kan het dat een bedrijf als Dekker chrysanten daarbij inzet op jong talent? Tijdens de uitzending wordt er uitgebreid ingegaan op de beantwoording van deze vraag en komen zowel Dekker Chrysanten als teler John van de Westeringh uitgebreid aan het woord.

De uitzending zal komende zondag 12 september om 16.00 uur bij SBS worden uitgezonden en zal woensdag 15 september om 15.00 uur nog eens worden herhaald, eveneens bij SBS.

Voor meer informatie: 
Dekker Chrysanten
www.dekkerchrysanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven