Leden Regio Friesland-NOP-Overijssel bijeen bij Bredefleur in Luttelgeest

Een goede opkomst met vooral veel jonge ondernemers, dat kenmerkte de ledenbijeenkomst van Regio Friesland-NOP-Overijssel op dinsdag 7 september bij teeltbedrijf Bredefleur in Luttelgeest. In aanwezigheid van voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland werd uitgebreid gesproken over de punten van zorg op verschillende dossiers, maar werden vooral ook kansen geformuleerd.

Na de rondleiding door dit prachtige sierteeltbedrijf, onder begeleiding van ondernemer Thomas Evers, volgde een levendige bijeenkomst. Voor Adri Bom-Lemstra was het een inspirerende gelegenheid om nader kennis te maken met de ondernemers in deze regio, voor de telers zelf was het een aangenaam weerzien na een periode van digitaal overleg vanwege de coronapandemie.

Rode draad bij alle thema’s die de revue passeerden was het belang om kort op de bal te zitten bij de diverse overheden, zowel lokaal, regionaal, landelijk en Europees. De lobby is vooral een taak voor Glastuinbouw Nederland. Tevens kunnen ondernemers worden geassisteerd bij hun contact met gemeente en provincie.

Lees hier verder op Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven