Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bijzondere jubilea bij Darthuizer Boomkwekerij

105 dienstjaren en… door

Leersum heeft er een nieuwe straatnaam bij: de Cees Willemseweg. Na 50 jaar trouwe dienst bij Boomkwekerij Darthuizer in Leersum, wordt de gouden jubilaris verrast met een eigen straat op het bedrijf. In bijzijn van directeuren Guido en Alexander Ilsink van het familiebedrijf onthult de 71-jarige Leersummer het straatnaambord.

Een gouden bedrijfsjubileum is in Nederland zeer uitzonderlijk. Cees begon zijn loopbaan bij een schildersbedrijf, maar omdat er toentertijd nog veel chemische dampen uit de verf kwamen, besloot hij in 1971 te solliciteren bij de Darthuizer boomkwekerij. Van verflucht naar frisse lucht! Binnen het bedrijf heeft Cees met zijn groene vingers naar schatting meer dan een miljoen heesters en bomen opgekweekt! Collega’s typeren Cees als loyaal, punctueel en iemand met een hart van goud die altijd klaar staat als er extra werkzaamheden zijn.

Collega Thijs Meijers uit Amerongen behaalde deze bijzondere mijlpaal ruim 5 jaar geleden en is toen eveneens verrast met een eigen straat. Ter gelegenheid van zijn smaragden jubileum (55 jaar) krijgt Thijs een boot (om de recent aangelegde natuurvijver mee te onderhouden) naar zich vernoemd. Thijs is een aimabele man met veel humor. Hij begon 55 jaar geleden bij de Darthuizer Boomkwekerij en Zaadhandel als leerling boomkweker. In de loop der jaren heeft hij verschillende functies binnen het bedrijf behartigd. Het grootste deel van zijn dienstverband is Thijs vrachtwagenchauffeur geweest.

Beide vrienden, samen goed voor meer dan 105 arbeidsjaren bij Darthuizer, zijn nog dagelijks actief op de kwekerij. Zowel Cees als Thijs staan iedere werkdag om half 8 paraat. Na de koffie volgt de werkbespreking en gaan Cees en Thijs aan de slag. Ondanks de pensioengerechtigde leeftijden denkt geen van de mannen nog aan stoppen! Bijzonder is ook dat Cees en Thijs drie generaties Ilsink van het familiebedrijf hebben meegemaakt: Louis, Guido en Alexander.

De zeldzame jubilea worden vandaag groots gevierd met alle medewerkers van de boomkwekerij.

Voor meer informatie:
Darthuizer Groep
+31 (0)88 847 37 77
info@darthuizergroep.nl
www.darthuizergroep.nl

Publicatiedatum: