Onderzoek werknemerstevredenheid internationale werknemers van start

Donderdag 9 september hebben alle bedrijfsleden van Glastuinbouw Nederland een uitnodiging ontvangen voor een enquête die gericht is aan alle internationale werknemers in de glastuinbouw. Doel van de enquête is om meer inzicht te krijgen in de tevredenheid van internationale werknemers op de glastuinbouwbedrijven.

De enquête staat open van 9 tot en met 23 september 2021. Aan het begin van de enquête kan de desgewenste taal worden gekozen (Pools, Roemeens, Engels of Nederlands). De resultaten worden gebruikt om: inzicht te krijgen in de belemmeringen om in vaste dienst te treden, verbeterpunten in beeld te krijgen over wensen om een opleiding te volgen en een beeld te krijgen van hoe de werknemers het werkgeverschap ervaren in zijn algemeenheid.

Afgelopen maart is er een enquête geweest met betrekking tot de internationale werknemers in de glastuinbouw die is ingevuld door werkgevers. De informatie uit die enquête wordt gebruikt ter ondersteuning van de lobby van Glastuinbouw Nederland op het ‘flexdossier’ alsook om een beeld te krijgen van de verschillende aspecten rondom het werken met internationale werknemers.

Bron: Glastuinbouw Nederland

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven