Orance groeit en verhuist naar Wateringen

“Veel vraag naar ondersteuning op gebied van belichting”

Tholen - Advies- en engineeringsbureau Orance is eind augustus verhuisd van Monster naar Wateringen. Het groeiende team begeleidt telers met het bepalen van de meest optimale groeilichtinstallatie met de best passende armaturen voor in hun kas.

Met de verhuizing krijgt het bedrijf er een demoruimte bij. “Hierdoor is het sinds kort ook mogelijk om bij het bespreken van de verschillende opties de armaturen ook echt fysiek te vergelijken terwijl je ze in handen hebt. Wij hebben ze hier allemaal in huis. Dat helpt”, vertelt Arno Wartewig, samen met René van der Sar oprichter van Orance. Verder is het in het nieuwe pand ook makkelijker kennissessies en presentaties te geven.


Orance is sinds 27 augustus 2021 te vinden aan de Stoelmatter 7d in Wateringen. Op de foto René en Arno in het nieuwe pand met indrukwekkende pallettrap.

Installatie- en energievraagstuk erbij
Arno merkt op dat de belichtingsmarkt ‘ontzettend in beweging is’, zo mogelijk nog meer dan twee jaar terug. Ook toen al was er sprake van een ware ‘belichtingsjungle’, waarin telers door de bomen het bos niet meer zagen.

Arno en René besloten daarin telers onafhankelijk te willen adviseren, maar dan niet alleen over armaturen. “Wij adviseren juist ook over de installatie- en energievraagstukken die er bij belichten komen kijken. De aandacht hiervoor is de laatste tijd flink toegenomen. Juist ook vanwege de huidige energiemarkt en de opmars van led, waarvoor steeds meer aandacht is onder telers. Bij zo’n eventuele omschakeling is het heel belangrijk ook rekening te houden met de hele elektrische infrastructuur en energiehuishouding bij de teler. Wij hebben die kennis in huis, bovenop onze kennis van het hele brede aanbod aan armaturen in de huidige belichtingsmarkt.”

Pand op de groei gekocht
Bovengenoemde ontwikkeling is voor Arno en René reden genoeg om hun team ook uit te breiden. Vorig jaar voegde Orchan Koelijev zich al bij het team en recent is ook Chris Langendoen aangesloten. Voor de komende jaren voorziet Arno verdere groei. “In dit nieuwe pand hebben we ruimte om te groeien. Wij verwachten ook komend jaar nieuwe collega’s te verwelkomen.”

Het nieuwe pand kan daarbij zeker helpen. Orance, dat zichzelf graag in de markt zet als groeilichtarchitecten, kocht het pand van, het kan geen toeval zijn, een architect. Arno lachend: “Daarmee is het pand bij uitstek voor ons geschikt. Het past als een jas.”

Voor meer informatie:
Arno Wartewig
Orance
Stoelmatter 7d
2292 JM Wateringen
arno@orance.nl  
www.orance.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven