Klokkopers in gesprek met rozenkwekers bij Plantion

Op 8 september gingen bij Plantion klokkopers in gesprek met Nederlandse rozenkwekers. Voor deze ‘meet & greet’ was een presentatie opgebouwd met ruim 75 mooie rozensoorten van 12 aanvoerders.

De presentatieruimte van Plantion vulde zich op 8 september met de geuren en kleuren van rozen, de belangrijke ‘omzetknallers’ voor elke bloemendetaillist. Naast bekendere soorten zoals Red Naomi en Avalanche kregen de enthousiaste klokkopers ook minder bekende soorten en enkele noviteiten te zien, waaronder First Gold en Parfume de Grande van Arend Roses.

De volgende aanvoerders waren met hun producten aanwezig: Porta Nova, Van der Hulst Rozenkwekerijen, Arend Roses, Meijer Roses, Van den Berg Roses, Nice2Get!, Rozenkwekerij H. Bruinen, Voorn Spray Roses, Bernhard Rozen, Van Wijk Rozen, Royal Roses en Marjoland.

Gezien de grote belangstelling en de, zo deelt de veiling in een persbericht, 'geanimeerde gesprekken', heeft het ‘zien, ruiken, voelen’ van het product een belangrijke meerwaarde voor veel detaillisten. Plantion blijft dan ook inzetten op een aantrekkelijke fysieke marktplaats, in combinatie met uitstekende online inkoop- en bezorgmogelijkheden.

Foto's: VVB Van Bree. Meer foto's hier. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven