Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klokkopers in gesprek met rozenkwekers bij Plantion

Op 8 september gingen bij Plantion klokkopers in gesprek met Nederlandse rozenkwekers. Voor deze ‘meet & greet’ was een presentatie opgebouwd met ruim 75 mooie rozensoorten van 12 aanvoerders.

De presentatieruimte van Plantion vulde zich op 8 september met de geuren en kleuren van rozen, de belangrijke ‘omzetknallers’ voor elke bloemendetaillist. Naast bekendere soorten zoals Red Naomi en Avalanche kregen de enthousiaste klokkopers ook minder bekende soorten en enkele noviteiten te zien, waaronder First Gold en Parfume de Grande van Arend Roses.

De volgende aanvoerders waren met hun producten aanwezig: Porta Nova, Van der Hulst Rozenkwekerijen, Arend Roses, Meijer Roses, Van den Berg Roses, Nice2Get!, Rozenkwekerij H. Bruinen, Voorn Spray Roses, Bernhard Rozen, Van Wijk Rozen, Royal Roses en Marjoland.

Gezien de grote belangstelling en de, zo deelt de veiling in een persbericht, 'geanimeerde gesprekken', heeft het ‘zien, ruiken, voelen’ van het product een belangrijke meerwaarde voor veel detaillisten. Plantion blijft dan ook inzetten op een aantrekkelijke fysieke marktplaats, in combinatie met uitstekende online inkoop- en bezorgmogelijkheden.

Foto's: VVB Van Bree. Meer foto's hier. 

Publicatiedatum: