Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verrassing met chrysanten voor Russische artsen

Donderdag 2 september organiseerde Flower Experience van Natasja Mironova in samenwerking met bloemistenschool Magenta en Cash & Carry 7Flowers voor JustChrys een verrassing voor artsen van het Algemene Ziekenhuis No.2 in St. Petersburg. Het Nederlands consulaat-generaal was partner bij deze actie.


 
Ook in Rusland hebben artsen en verpleegkundigen de afgelopen periode hard gewerkt en bijzondere inspanningen verricht. Het werk gaat door, en de extra inzet van alle medici en verpleegkundigen wordt vaak als een normale gang van zaken gezien. Maar dat is het natuurlijk niet. Dat was de reden om de artsen die leidinggeven aan de 55 afdelingen van een ziekenhuis waar in totaal meer dan tweeduizend mensen werken te verrassen met een mooi boeket chrysanten. Dit is een blijk van waardering voor deze artsen en met hen al het medisch personeel in Rusland. Juist met de chrysant, die in Rusland hoog wordt gewaardeerd en symbool staat voor een lang en gelukkig leven, konden de bloemisten prachtige dank-boeketten maken.

Plaatsvervangend consul-generaal Ivar Scheers was samen met een vertegenwoordiger van het comité van buitenlandse betrekkingen van St. Petersburg aanwezig bij de uitreiking van de boeketten in het ziekenhuis. Bekijk hier het videoverslag.
 
Directeur Vitaly Sviridov van 7Flowers en directeur Elena Dimitrieva van Magenta aarzelden geen moment om aan dit project mee te werken. Als uit één mond vertelden zij dat zij juist in deze lastige tijden met alle liefde het project van JustChrys en Flower Experience wilden steunen om Russische artsen met kleurrijke boeketten te verrassen.

bron: Sobolj

Publicatiedatum: