Telersbijeenkomst biologische gewasbescherming en biodiversiteit

Als aanvulling op het onderzoek naar biodiversiteit in en rond de kas dat Eveline Stilma (Innoplant) namens Glastuinbouw Nederland uitvoert, vindt er op dinsdag 14 september een telersbijeenkomst plaats in Bergschenhoek. Daarin komen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biologische gewasbescherming en de relatie met biodiversiteit aan de orde.
 
Genodigden voor deze bijeenkomst zijn allereerst de telers in de regio Oostland, waar het onderzoek plaatsvindt. Er zijn echter nog enkele plekken beschikbaar voor overige geïnteresseerde telers. Biologische gewasbescherming en biodiversiteit in en rond de kas is een onderwerp dat voor alle glastuinbouwtelers en in alle regio’s van belang is.
Telers kunnen deze bijeenkomst ook mee laten tellen als dagdeel voor verlenging van de spuitlicentie Bedrijfsvoeren Gewasbescherming, onderdeel Teelt.

Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u hier.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.