15-17 september, Aalsmeer

Eerste Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer

“De eerste Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer is in aantocht, een Hollands feestje in de woonkamer van de bloemen- en plantenindustrie,” meldt The Flower Bazar initiatiefnemer Pascal Koeleman van 2Dezign enthousiast. “Het clubhuisgevoel en elkaar weer ontmoeten is de insteek, maar we pakken door met ‘how to grow together’. Gezamenlijk de handel inspireren en laten zien waarmee je bezig bent, maar ook even bijkletsen met elkaar. Het is immers ruim zestien maanden geleden dat we elkaar zagen waarbij iedereen in het begin dacht: we gaan naar de bliksem. Gelukkig keerde het tij spoedig doordat de consument voor de bloemen en planten ging. Dat had niemand verwacht en heeft de sector een fantastisch jaar opgeleverd. Alleen is de een in de boardroom actief en de ander in de kas waardoor we elkaar een beetje zijn kwijtgeraakt. The Flower Bazar zorgt ervoor dat die banden weer stevig worden aangehaald. We hebben er zin in iedereen weer te ontmoeten!”

Lisianthusdag en Lady’s Circle
Het programma van The Flower Bazar is al net zo kleurrijk als het luxe pop-up boetiek event zelf. Zo is het donderdag 16 september Lisianthusdag en komen alle 22 Lisianthustelers langs om handelaren te ontmoeten en met elkaar bij te praten. Vrijdag 17 september wordt het ook een hele leuke dag met de Lady’s Circle waarvoor topvrouwen uit de sierteeltsector The Flower Bazar tussen 11.00 en 13.00 uur een bezoek brengen. Ook hiervan is de insteek elkaar na zo lange tijd weer te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen onder het genot van een prettig gesprek en een glaasje prosecco of kop koffie. Samen zijn en samen ondernemen is de basis van The Flower Bazar.

Bloemenkrant
The Flower Bazar is door 2Dezign bedacht als een nieuw platform om elkaar te ontmoeten in een luxe pop-up boetiek omgeving waarvan de wauw-factor u zal verrassen. Gratis koffie, koekje erbij, en een fantastische dosis inspiratie. Á la Libelle Zomerweken en Margriet Winterfair heeft de Bloemenkrant de The Flower Bazar omarmd. Een partner van formaat, dus kom langs en loop de Bloemenkrant binnen. Ontdek de wereld van Rudi en Pascal en die van roos, gerbera en lisianthus. Retailoplossingen zijn er te zien, maar ook cadeau inspiratie, de nieuwste displays, glas, papieren potjes en Sakata’s finest selection met de nieuwe campanula’s. Het wordt geweldig met deelnemers als FSQ Roses fresh en prepared, Piet Vijverberg, Parfum Flower Company, Duif Decorations, Modiform, Interplant Roses, Sakata, World of Sprayroses, Lisianthus promotie en LAB, House of Bouvardia,  Barendsen Flora Podium, Braam Roses, LG Gerbera, RM Plants, Thursd., MATE International, FreshPortal, FlowerCircus, Bloemenkrant , Endless branding  en 2Dezign.”

Groeibriljant
“Blij zijn we ook dat ons evenement door Royal FloraHolland wordt ondersteund en plaatsvindt op hun terrein in FloriWorld. The Flower Bazar die wij hebben neergezet is een groeibriljant en zal zijn vleugels zeker uitslaan in Parijs, Barcelona of Milaan.  Daarvan zijn we nu al overtuigd. Wat we niet hebben verzonnen was het deltavirus waardoor The Flower Bazar steeds moest worden uitgesteld. Maar eindelijk is dan zover, het mag en met wat een geweldige deelnemers!”

Entree is gratis
The Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer is open voor iedereen. Tegelijk mogen 400 mensen aanwezig zijn. Aanmelden is niet nodig en u bent van harte welkom op woensdag 15 en donderdag 16 september van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag 17 september van 09.00 tot 14.00 uur. Entree is gratis en mocht u het leuk vinden een rondje FloriWorld te doen dan kan dat tegen gereduceerd tarief. Kijk voor meer informatie op www.flowerbazar.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven