Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chrysantenshow met masterflorist Max Hurtaud ter ere van Chrysanthemum Day 2021

9 september is dé dag van de Chrysant en Deliflor grijpt deze dag wederom aan om ‘Chrysanthemum Day’ internationaal te vieren. In samenwerking met Flower Circus en masterflorist Max Hurtaud zal een wervelende online show worden neergezet die via de Facebookpagina van zowel Deliflor als Flower Circus live te volgen is vanaf 15.00 uur.

Max Hurtaud, met een derde plaats in de Belgische bloemistencup 2020 een zeer talentvolle arrangeur, zal diverse creatieve arrangementen maken met enkele bekende maar zeker ook nieuwe chrysantenrassen van Deliflor om bloemisten en andere geïnteresseerden te inspireren.

De show zal worden gehost door John Elstgeest van Flower Circus. Tevens zullen er diverse personen uit de gehele keten, van teler tot bloemist digitaal aanwezig zijn om dit internationale feest mee te vieren.

In 2020 heeft Deliflor in samenwerking met Flower Circus en arrangeur Geertje Stienstra voor de eerste keer uitgebreid deze Chrysanthemum Day gevierd. Deze show is terug te kijken op YouTube.

Chrysanthemum Day, ook wel bekend onder de Japanse naam ‘Kiku no Sekku’ is een van de 5 heilige festivals in Japan en heeft zijn oorsprong dus in Japan. Het wordt gevierd op de 9e dag van de 9e maand en is voor het eerst georganiseerd in 910 door het Keizerlijk huis van Japan. De chrysant is al heel lang het symbool van de Keizer van Japan en de Keizerlijke familie.

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
www.deliflor.nl

Publicatiedatum: