Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100 verschillende seizoensbloemen schitteren in ‘De Grote Tuinverbouwing’

Vanaf zaterdag 4 september zijn elke week seizoensbloemen te zien in de nieuwe rubriek van het Tv-programma ‘De Grote Tuinverbouwing’. Samen met Summerflowers is een lijst met 100 bloemen samengesteld, die op verrassende manier worden verwerkt in boeketten en arrangementen.

De bijzondere bloemen van het seizoen zijn wekelijks een terugkerend onderdeel van de programmering. In totaal 52 uitzendingen - 39 afleveringen (t/m juni 2022) én 13 herhalingen in de zomer -  geeft styliste Djamilla Smit de kijker leuke, pakkende boeketideeën voor een stijlvolle woonkamer en vertelt achtergronden over de bloemen van het seizoen.

De bloemenrubriek in ‘De Grote Tuinverbouwing’ is onderdeel van de collectieve promotiecampagne 365 dagen bloemen. Het kwekercollectief Summerflowers heeft het promotie-idee geïntroduceerd bij het bestuur van 365 dagen bloemen en met instemming is deze extra promotieactiviteit tot uitvoering gebracht. De aangesloten Summerflowers-kwekers leveren elke week het unieke aanbod van bloemen.

Bloemenlijst verkrijgbaar via social media
Via de Facebookpagina’s van Summerflowers en 365 dagen bloemen kunnen bloemisten de bloemenlijst van de programmering bekijken en de uitzendingen delen met hun klanten. Het programma wordt elke zaterdag om 17.00 uur uitgezonden bij SBS6 en wordt herhaald op zondag om 10.00 uur. Het programma wordt wekelijks door gemiddeld 590.000 mensen bekeken.

Over 365 dagen bloemen
De promotiecampagne wordt mogelijk gemaakt door ruim 2.000 snijbloemenkwekers aangesloten bij Royal FloraHolland. Zo helpen zij de bloemist met het benutten van verkoopkansen in de seizoenen met bijzondere bloemen.

Bron beeld: Summerflowers 

Publicatiedatum: