Dagelijks rozenbottels voor de klok dankzij samenwerking Adomex en Frans Verhoeven

Vanaf heden verhandelt Adomex alle rozenbottels van Verhoeven Bloemen. Deze in Nederland geteelde bottels zijn gecertificeerd duurzaam, ontdoornd en zonder bladeren. Verkrijgbaar in verschillende lengtes biedt Adomex deze aan op de klok, voor directe verkoop en via de eigen webshop. 

V.l.n.r. Frank Verhoeven, Frans Verhoeven, Ed Heemskerk, Mark van der Ban en Ronald Franken

Gehele productie Kingsberry en Prinsberry
Adomex is een exclusieve samenwerking aangegaan met Verhoeven Bloemen voor hun gehele productie rozenbottels. Vanaf 3 september veilt het bedrijf dagelijks de kleine bottels, Prinsberry Orange en Red, en grote bottels, Kingsberry Orange en Red, op de Royal FloraHolland-vestigingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.

Certificaten 
Deze in Nederland geteelde rozenbottels beschikken over de certificaten MPS-A en GlobalGAP. Ze zijn goed houdbaar, worden zonder doornen of bladeren geleverd in standaard bossen en zijn vanaf september tot eind november in verschillende lengtes beschikbaar.  

Dagelijks op de klok of in de webshop 
De rozenbottel is momenteel een van de meest gewilde en trendy decoratiematerialen in de sierteelt. Met dit kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem garandeert Adomex altijd een dagverse levering; vandaag geoogst is morgen verkrijgbaar op de klok. Of via de verkopers en de webshop, want deze rozenbottels worden vanaf week 36 ook opgenomen in het assortiment voor directe verkoop..

Voor meer informatie:
Adomex
www.adomex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven