Nieuwe commercieel directeur voor PerfoTec

Per 1 september verwelkomt PerfoTec Martin van Lier als Commercieel Directeur. Met zijn jarenlange ervaring en brede werkzaamheden, kent Martin de AGF-branche van dichtbij en weet hij hoe belangrijk het verlengen van de houdbaarheid van verse groenten en fruit is. Met zijn kennis en vaardigheden zal Martin het innovatieve bedrijf PerfoTec naar een hoger niveau tillen.

PerfoTec staat bekend om haar houdbaarheid verlengende technologie voor groente en fruit, maar tegenwoordig ontwikkelt PerfoTec samen met enkele partners ook folies voor transport, opslag en retail verpakkingen. “De ontwikkeling van een nieuwe soort folie is momenteel ook nog in volle gang", vertelt Bas Groeneweg, CEO van PerfoTec. “Hiermee wil PerfoTec zich nog meer onderscheiden door een totaaloplossing te kunnen aanbieden voor bestaande maar ook in nieuwe marktgebieden. Martin komt geen moment te vroeg en we heten hem van harte welkom in ons midden. Hij gaat ons leiden in het laten zien hoe bijzonder en uniek onze technologie is, maar vooral wat het betekent voor alle kwaliteitsverliezen, energie- en voedselverspilling, maar ook voor reductie van CO2-uitstoot en transportkosten!”

Martin van Lier is blij met deze nieuwe uitdaging: “Het is een mooie uitdaging om de organisatie verder te gaan helpen in haar stormachtige groei en ontwikkeling. De vraag naar verpakkingstechnologie, met het oog op reductie van plastic en footprint van onze voedselketen, zijn voor PerfoTec dé thema’s waarop het verschil gemaakt wordt. Enerzijds door onze gepatenteerde dunnere folies met de ultieme eigenschappen voor het verpakken van AGF, anderzijds door onze technologische toepassingen om het optimale ‘ademklimaat’ in de verpakking te creëren, waardoor de kwaliteit van verse groenten en fruit langer en beter gewaarborgd wordt en daarmee ook een wezenlijke bijdrage leveren aan reductie van voedselverspilling!”

“Om mij uit te leggen wat een PerfoTec LinerBag precies doet en hoe het de houdbaarheid van verse groenten en fruit kan verlengen, heeft PerfoTec speciaal voor mij een mooie animatie video laten maken, waar dit allemaal op een eenvoudige manier wordt uitgelegd!” zo grapt Martin van Lier. De video bestaat overigens wel echt en is hier te bekijken.

Voor meer informatie:
PerfoTec BV
Klompenmakersweg 16
3449 JB Woerden
+31 (0)297 25 55 54
info@perfotec.com 
www.perfotec.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven