Overname B2C Europe door Maersk langs ACM

Maersk Logistics & Services International A/S wil B2C Europe Holding overnemen. De bedrijven hebben op 25 augustus jl. de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?
Maersk L&S is een 100%-dochteronderneming van A.P. Moller-Maersk A/S ("APMM'). Maersk L&S fungeert als de juridische moederentiteit van APMM's wereldwijde logistieke activiteiten, die met name binnenlands transport, contractlogistiek, douane-inklaringsdiensten, luchtvrachtexpeditie, less-than-container load ("LCL") en cold chain logistiek omvatten. Met betrekking tot transportdiensten, bieden Maersk L&S en haar groepsondernemingen zeevervoerdiensten, in het bijzonder containervervoerdiensten (alsook LCl-diensten), binnenlandse diensten, intercontinentaal spoorvervoer en luchtvracht aan.

B2C Europe is een aanbieder van internationale logistieke diensten aan e-commerce retailers en groothandelaars. In het bijzonder biedt B2C Europe grensoverschrijdende distributie en retour logistieke diensten aan.B2C Europe's internationale bezorgingsoplossingen omvatten een aanbod van traceerbare en niet-traceerbare diensten die gebruik maken van binnenlandse last mile-bezorgingsnetwerken, bestaande uit een combinatie van binnenlandse postdiensten en koeriers.

Bron: ACM


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven