Nederlanders ontdekken Mexicaanse tuinbouw op GreenTech Americas

In de Mexicaanse tuinbouwsector staan de ontwikkelingen niet stil. Alle reden voor tal van bedrijven om er een kijkje te nemen én voor beursorganisatoren RAI Amsterdam en Tarsus om de eerste editie van GreenTech Americas te houden. Van 24 tot en met 26 augustus waren ongeveer 130 exposanten uit 13 landen aanwezig.

Onze internationale zustersite HortiDaily maakte een fotoreportage die hier is te bekijken


Op de beurs exposeerden diverse Nederlandse bedrijven en ook waren Nederlandse bedrijven aanwezig als bezoeker. Zo komen we bij Gakon Philippe Haack, Maurice Duijn en Lorenzo de Jong tegen, Dennis de Zeeuw bij DQ Horti Soluciones met Pharis Rico van HortiConnect NL, Nanne Bentvelsen en Edward Verbakel van VB en bij Zantingh Méxio Jeroen Rinkel en Gert-Jan Zantingh met een Mexicaanse collega. 

Volgend jaar weer
De bedekte teelt in Mexico groeit de afgelopen jaren met ongeveer 1500 hectare per jaar. Daarbij is er steeds meer vraag naar moderne tuinbouwtechnieken.

Volgend jaar staat de tweede editie van de beurs, die vanwege het coronavirus enkele keren werd uitgesteld, alweer op de rol. Dan zijn bedrijven en bezoekers welkom van 27 tot en met 29 april in Querétaro. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven