Frigga:

Nieuwe 4G realtime, wegwerp temperatuurrecorder op de markt

Frigga levert realtime oplossingen voor temperatuurrecording. De realtime temperatuurrecorders van Frigga worden momenteel door klanten op vijf continenten gebruikt. Deze klanten zijn in tal van sectoren actief, zoals de farmaceutische, levensmiddelen-, logistieke en retailsector. Het bedrijf heeft nu een nieuwe realtime temperatuurrecorder voor eenmalig gebruik met wereldwijde 4G-dekking gepresenteerd. Deze recorder is reeds leverbaar in China, Zuidoost-Azië, Australië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika.

Paddy Pan, directeur van Frigga: "Onze productseries omvatten al producten die geschikt waren voor 2G en 3G en deze maand hebben we een realtime 4G temperatuurrecorder geïntroduceerd. Dit is een uitstekende toevoeging aan ons assortiment draadloze, realtime monitoringproducten. De 4G-recorder stelt onze klanten in staat om hun producten tijdens de hele leveringsketen te volgen. De recorder is voorzien van een scherm dat een nog betere gebruikerservaring biedt en de bediening van het apparaat eenvoudiger maakt."

"Deze nieuwe temperatuurrecorder met wereldwijde 4G-dekking stelt een nieuwe standaard voor realtime temperatuurrecorders. Ten eerste zijn er twee versies verkrijgbaar. Er is een versie met een lithium-ion accu en één met een lithiumvrije accu. We ontwikkelden twee versies om er zeker van te zijn dat deze recorders correct functioneren op vrachtvliegtuigen overal ter wereld."

"Daarnaast maken onze recorders gebruik van de energiebesparende Frigga-technologie, die het stroomverbruik vermindert en zo de accuduur van de recorder verlengt. Ten tweede werd het displayscherm gebruiksvriendelijker gemaakt."

"De recorder kan temperaturen registreren tussen de -200℃~+100℃, en voldoet hiermee aan alle mogelijke behoeften die klanten hebben op het gebied van temperatuurmeting. Daarnaast biedt de frequentieband van deze recorder werkelijk overal ter wereld dekking, waardoor het apparaat in elk land te gebruiken is."

"De monitoringoplossingen van Frigga zijn voorzien van sensoren die de temperatuur, luchtvochtigheid, lichtintensiteit en trillingen meten. De recorders hebben ook een externe sonde waarmee ook de temperatuur en luchtvochtigheid buiten kan worden gemeten. Bovendien kan één recorder tegelijk zowel de temperatuur als luchtvochtigheid meten en deze gegevens realtime verzenden. Klanten hebben 24/7 toegang tot deze gegevens via de Frigga-cloud en een mobiele app, en kunnen een alarm instellen op bepaalde waarden. Hun gegevens worden zowel in de cloud als op het toestel opgeslagen, vanwaar deze te downloaden zijn. Met andere woorden: er gaan geen gegevens verloren. Klanten kunnen deze gegevens gebruiken om de hele toeleveringsketen inzichtelijk te maken om zo kosten te besparen en verspilling gedurende transport te voorkomen," legt Pan uit. 

Frigga heeft al ruim 15 jaar ervaring op de markt voor draadloze communicatie. "Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. We hebben banden met strategische partners in grote steden overal ter wereld, evenals in China. Ons team is momenteel op zoek naar retailers en distributeurs die de sector net als wij vooruit willen helpen. We hopen de handen ineen te kunnen slaan met strategische partners met onze realtime monitoringoplossingen," aldus Pan. 

Voor meer informatie:
Paddy Pan
Frigga
contact@dewav.com 
www.friggatech.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven