Playlist voor bromelia

Muziekkenner Ferry Maat, onder meer bekend van de Soulshow en zijn online radiozender (www.soulshow.nl), heeft een speciale playlist voor bromelia samengesteld: Bromeliastyle. Op de playlist staan onder meer liedjes van Sergio Mendes, Juan Luis Guerra, Emilio Santiago, Gloria Estefan en de Nederlandse zanger Rolf Sanchez. Tropische bromelia vibes kortom, vanaf 1 september 2021 is de muzieklijst Bromeliastyle te beluisteren via Spotify.

Plantbeleving
Elly Bak namens de Nederlandse en Belgische bromeliakwekers: “Er zijn diverse onderzoeken die suggereren dat planten extra goed groeien en bloeien op muziek. Daarom presenteren we een speciale muzieklijst voor bromelia’s. Die zorgt in elk geval dat het vakantiegevoel groeit en geeft je optimale plantbeleving.”

"Ferry Maat is als geen ander in staat om de juiste muziek te selecteren. Dat komt uiteraard door zijn jarenlange ervaring als dj maar ook doordat Ferry tegenwoordig op Bonaire woont. Een van de natuurlijke habitats van bromelia,” aldus Bak. Maat: “Met deze muziek is het zomerse vakantiegevoel altijd binnen handbereik. Luister naar mijn favoriete nummers en droom weg tussen de bromeliaplanten.” 

Kijk voor meer informatie op www.bromelia.info

Fotocredit: Bromelia.info.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven