Laatste kans aanmelden Go Go Green Battle

Glastuinbouwondernemers die werken met scholieren kunnen meedoen aan de Go Go Green Battle. In deze competitie strijden scholieren namens het glastuinbouwbedrijf om een mooie hoofdprijs. In onderlinge samenwerking werken ze aan verschillende challenges (1 hoofd- en 3 weekopdrachten) en leren zo de glastuinbouwsector met haar diversiteit aan facetten beter kennen. Dat is het doel van Go Go Greenhouse, een initiatief van Glastuinbouw Nederland.


 
De uitdagende opdrachten raken thema’s zoals duurzaamheid, marketing, klimaat en techniek. Als rode draad werken de scholieren die bij de glastuinbouwbedrijven werken, aan een zogeheten ‘Battle Mobile’. Hier krijgen de teams wekelijks tips, hulp en inspiratie voor, waardoor het niet veel tijd kost en vooral leuk is om aan deel te nemen. Alle opdrachten leveren punten op die meetellen voor de eindscore. Tijdens de finale op 23 oktober bepaalt een speciale vakjury welk team de hoofdprijs wint: een kart- en barbecue-arrangement bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk.

Teambuilding
Via de Go Go Green Battle ontdekken de scholieren meer over de glastuinbouwsector. De ondernemers werken zo mee aan de hoofdboodschap van Go Go Greenhouse: "De glastuinbouw is een veelzijdige, vernieuwende een aantrekkelijke sector om in te werken met vele kansen en mogelijkheden." Ook biedt de ondernemer via dit initiatief zijn scholieren een uitdagend extraatje en wordt gewerkt aan teambuilding en betrokkenheid.

Op woensdag 29 september start de battle van deze herfst voor scholieren die werken in de glastuinbouw. Het startschot gaat gepaard met een rondje karten voor alle teamleden, als voorproefje op de hoofdprijs. Elk team kan zich aanmelden tot 1 september via GoGoGreenBattle.nl.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven