Olympisch medaillewinnaar Kamminga gehuldigd met bijzonder boeket

Tijdens het Noordzee Zomerfestival in Katwijk is tweevoudig Olympisch zilveren medaille-winnaar Arno Kamminga gehuldigd. In zijn geboorteplaats kreeg de zwemmer een prachtig boeket aangeboden door de hoofdsponsor van het Noordzee Zomerfestival, Hilverda De Boer. Directeur Gert-Jan Schoneveld vertelde over het boeket, dat dit de extra grote versie is van het bloemetje dat alle Olympische medaillewinnaars kregen.

Symbolische betekenis
De bloemen die Kamminga in Tokyo ontving, hadden een bijzondere, symbolische betekenis. Ze waren geteeld in het gebied dat tien jaar geleden door de aardbeving, tsunami en kerncentraleramp werd getroffen. De bloemen staan hiermee symbool voor Japan dat weer opgestaan is na een zware periode. De zonnebloemen, Lisianthus en Gentianen die zaterdagavond in het XXL-boeket zaten, zijn van Nederlandse bodem.

Op weg naar Parijs
Schoneveld wenste Kamminga veel mooie momenten van nagenieten toe. Ook wenste hij de zwemmer veel succes op zijn weg naar de volgende Olympische Spelen in Parijs. Schoneveld zegde tijdens de huldiging toe dat het Aalsmeerse bloemen- en plantenexportbedrijf de sporter hierbij zal ondersteunen als “Vriend van Kamminga”.

Voor meer informatie:
Hilverda De Boer
www.hilverdadeboer.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven