Dankbetuiging Stichting De Zaaier aan Piet van der Ende

Afgelopen maand is Piet van der Ende overleden. Naast oprichter en oud algemeen directeur van Van der Ende Groep was hij ook de drijvende kracht achter het Westlands Kampioenschap Kassie Bouwen en zette hij zich dertig jaar lang in voor stichting De Zaaier als bestuurslid. Bij de stichting stonden ze onlangs stil bij zijn overlijden. 

Na advies voor één van de De Zaaier-projecten in Congo bleef Piet betrokken bij de stichting. Samen met Aad Verduijn bracht Piet bijna ieder jaar een bezoek aan Noordoost-Congo. In een interview ruim een jaar geleden vertelde Piet over deze bijzondere reizen, die vorig jaar door corona niet door konden gaan.

"Na ongeveer 20 bezoeken kan ik inmiddels zeggen dat ik me meer dan thuis voel in Congo. We hebben heel veel mensen kunnen inspireren met kennis, ondersteuning, materiaal of een salaris. Onze ervaring in het mooie Westland deelden we met de bewoners van Congo. Na iedere reis kwamen we als een rijker mens terug met vele mooie herinneringen."
 
Piet heeft te kennen gegeven aan zijn zoon, dat hij als wens had dat stichting de Zaaier zou blijven voortbestaan. De stichting laat weten de projecten die ze met Piet zijn gestart voort te zetten, met net zo veel liefde en enthousiasme als hij er voor had. "Hij heeft voor ons en de inwoners van Noordoost-Congo enorm veel betekend, daar zijn wij allen Piet zeer dankbaar voor."

Voor meer informatie:
Stichting de Zaaier
info@dezaaier.com 
www.dezaaier.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven