Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Living Creations lanceert consumentenwebshop

Het Hydrangea paniculata merk Living Creations Collection heeft een eigen webshop gelanceerd. Hiermee zijn de planten direct vanaf de kweker voor de consument beschikbaar, wat interessante data en inzichten geeft in het koopgedrag van de Europese consument. Belangrijk gegevens, die Living Creations ook graag deelt met haar ketenpartners.  

Alle schakels in de keten
Het bijzondere aan Living Creations is dat de producten voor verschillende schakels in de keten beschikbaar zijn. Alex Schoemaker, oprichter van het label, levert de genetica aan zowel vermeerderaars als kwekers van jonge planten. Ook belevert het bedrijf exporteurs en eindklanten vanuit heel Europa met het visuele product. Door een webshop te koppelen aan de website kan nu ook de laatste schakel, de consument, bediend worden. Living Creations ziet de webshop naast verkoopplatform, vooral als onderzoeksmiddel. Door het online aanbieden van het complete assortiment komt er belangrijke data beschikbaar over het koopgedrag van de consument. Deze inzichten en data zal door Living Creations gedeeld worden met de verschillende schakels in de keten. 

Beschikbaar voor andere webshops 
Living Creations is op zoek naar andere professionele (tuinplanten)webshops die de Living Creations Collection aan hun online assortiment willen toevoegen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw webshop? Neem dan contact op met Living Creations via info@livingcreations.com.

Bekijk de nieuwe webshop via https://shop.livingcreations.com/  

Over Alex Schoemaker Living Creations
Living Creations is hét merk in Hydrangea paniculata en ontwikkeld door Alex Schoemaker. In dit Boskoopse familiebedrijf staat inmiddels de zesde generatie aan het roer. Na tientallen jaren kwekerservaring heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het veredelen, vermeerderen en kweken van Hydrangea paniculata, ook wel pluimhortensia’s genoemd. Na een streng en langdurig selectieproces, krijgen alleen de beste rassen een plekje in de Living Creations Collection. Zowel vermeerderaars als kwekers zijn aangesloten bij het Living Creations Collectief, zodat elke consument ter wereld in de toekomst van Living Creations kan genieten.  

Publicatiedatum: