Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Vitelia Agrocultuur bereikt hoogste punt

Op donderdag 15 juli werd het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Vitelia Agrocultuur. De nieuwe vestiging van het handelsbedrijf voor de boom- en sierteeltsector wordt gebouwd op het ITC bedrijventerrein in Hazerswoude-Dorp. Hiermee krijgt Vitelia Agrocultuur vanwege de optimale bereikbaarheid en omliggende aanverwante bedrijven een échte A-locatie.

Toska Stam van Vergeer Bouw (links) en Nico van der Smit van Vitelia Agrocultuur.

Feestelijk moment
Op de foto overhandigt Nico van der Smit, bedrijfsleider bij Vitelia Agrocultuur in Hazerswoude-Dorp, een taart aan Toska Stam, kort nadat de vlag samen met de aannemer in top is gezet. Nico: “Ik ben trots dat we dit ‘hoogtepunt’ nog vóór de bouwvak mogen delen. We kijken er nu al naar uit om onze klanten en leveranciers hier over enkele maanden te mogen ontvangen.”

Oplevering in januari
“Tot op heden verloopt alles conform planning”, vervolgt hij. “Met het huidige bouwtempo kunnen we het pand begin 2022 officieel in gebruik gaan nemen."

Het nieuwe pand van Vitelia Agrocultuur wordt een distributiecentrum voor allerhande kwekerijbenodigdheden zoals potten en trays, gewasbescherming, meststoffen, verpakkingsmaterialen, labels en meer. Met de nieuwe vestiging verwacht Vitelia haar klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Voor meer informatie:
Coöperatie Vitelia
Dep. Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
Hans Sijbers
T: 0478-578 120
E: hanssijbers@vitelia.nl
www.vitelia.nl 

Publicatiedatum: