Android scanners van Codema tillen orderverwerking bij Wooning Orchids naar hoger plan

Het verwerken van orders is een feestje bij Wooning Orchids. De Android scanners van Codema maken het inpakproces sneller en overzichtelijker dan ooit. De Phalaenopsis kwekerij van 9 hectare gevestigd in Bleiswijk kan niet zonder een perfect werkend ordersysteem. Overzichtelijkheid en snelheid zijn kernvoorwaarden in een markt waarin meer kleinere orders de norm zijn. Zeker gezien het brede assortiment dat Wooning Orchids biedt, is het belangrijk dat iedereen vertrouwt op het systeem.


Fred van Schie

Overzicht en snelheid
Vanuit de wens van overzicht en snelheid, startte Wooning Orchids met de nieuwe Android scanners van Codema. Met de scanner scant men tijdens het inpakken van karren de pakbon en geeft men de belading door. Het SDF Profice systeem weet daardoor real-time welke orders klaar staan voor transport en welke orders nog ingepakt worden of moeten worden. Dit overzicht laat duidelijk zien wat er nog moet gebeuren voordat het transport arriveert. Na het scannen van de pakbon volgt automatisch de veilingbrief.

De scanner staat in directe verbinding met het SDF Profice systeem, waardoor informatie 1 op 1 overkomt en fouten tot een minimum worden beperkt.

Proces digitaal volgen
"De pakbon en scanner van Codema passen naadloos in ons inpakproces. Dit zorgt ervoor dat we dit proces digitaal kunnen volgen", aldus Fred van Schie, medewerker expeditie Medewerker. "Tegelijkertijd geeft het gemak. Niemand hoeft naar de pc te lopen om een veilingbrief te printen. Deze volgt namelijk automatisch na het scannen. Daardoor gaan we achter elkaar door met inpakken."


Toos Helder

Software ondersteunt
"Software is er om bedrijfsprocessen te ondersteunen", weet Toos Helder, medewerker backoffice. "Codema begrijpt dit goed. Het overzicht dat toont wat er ingepakt is of nog ingepakt moet worden, helpt mij om op tijd te schakelen. Als mijn collega Fred een pakbon scant, zie ik dit direct in het SDF Profice systeem. Hiermee winnen we tijd, bellen we minder over en weer en voorkomen we fouten. Dat geeft de snelheid en betrouwbaarheid die we zoeken."

Voor meer informatie:
Wooning Orchids
Anthuriumweg 4
2665 KV Bleiswijk
T +31 (0) 85 487 9660
E info@wooningorchids.com
www.wooningorchids.nl

 

Codema Systems Group
Pieter Zwinkels
M +31 (0)6 126 670 35
E: software@codemasystemsgroup.com
www.codema.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven