Jos Duijvesteijn met pensioen

Na 4,5 jaar als verantwoordelijke voor de techniek bij Voshol Warmte Elektrotechniek gaat Jos Duijvesteijn (66) met pensioen. Na vele jaren als technisch manager bij Nic Sosef, later Arend Sosef, stuurde Jos na het faillissement van die laatste 2.5 jaar de afdeling Elektrotechniek bij Royal Brinkman aan. De laatste 4.5 jaar van zijn carrière vervulde hij de rol van technisch directeur bij Voshol Warmte Elektrotechniek.

Aan het pensioen heeft Jos langzaam kunnen wennen. Bij Voshol heeft hij de gelegenheid gehad om in 2 jaar langzaam af te bouwen.

Overigens stopt Jos niet helemaal. “Ik ben gelukkig nog gezond en ik kan het wereldje moeilijk los laten. Daarbij ben ik geen type dat achter de geraniums gaat zitten. Ik ga als zelfstandige verder. Zo vind ik het nog enorm leuk om nieuwbouwprojecten te begeleiden, zowel nationaal als internationaal (onder meer het Indiaas prestigeproject Simply Fresh vorig jaar nog, red.) . Daarnaast liggen er contacten voor verdere samenwerkingen in de solarbranche, een discipline waar ik al ca. 15 jaar ervaring in hebt opgebouwd.”

“Verder zal ik mijn kennis graag nog ten dienste willen stellen aan de kwekers of bedrijven waar dit nodig mocht zijn. Of er dan nog wat overblijft aan vrije tijd zien we wel. Ik doe ook nog wat technisch vrijwilligerswerk bij het lokale zwembad en help “nieuwe” Nederlanders met de taal. En zoals je ziet hebben we een camper wat ons alle vrijheid biedt om te gaan en staan waar we willen. Nee, vervelen ga ik mij zeker niet."

Jos bedankt iedereen met wie hij de laatste jaren heeft mogen samenwerken. Jos is te bellen op 06 36 29 45 66, of email duijvesteijnjos@gmail.com

Voor meer informatie:
Voshol Warmte Elektrotechniek
www.janvoshol.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven