Piet van der Ende overleden

Op maandag 12 juli is Piet van der Ende overleden. Hij was oprichter en oud algemeen directeur van Van der Ende Groep. Zijn overlijden is met groot verdriet en diepe verslagenheid ontvangen.

Het bedrijf was Piet zijn lust en zijn leven. Betrokken en gepassioneerd. Tot en met de laatste dag. Hij was sinds de oprichting al bezig met revolutionaire oplossingen voor ‘zijn’ tuinbouwklanten en heeft diverse innovaties succesvol in de markt gezet. Een vooruitstrevende ondernemer, uit ‘t Westlands hout gesneden.

Piet heeft het bedrijf gebracht tot waar het nu staat. En was daar terecht trots op. Daarnaast stond hij ook bekend als een sociale, menselijke en goedlachse kerel die altijd klaar stond voor een ander. Een uniek mens. Piet is slechts 66 jaar geworden.

Van der Ende Groep laat weten: “Wij zullen als collega’s Piet zijn toewijding, passie en humor maar bovenal zijn geweldige persoonlijkheid missen. Hoewel dit bericht een enorme impact op ons heeft, zullen wij blijvend onze uiterste best doen om zaken zoals altijd doorgang te laten vinden. Wij weten dat Piet dit ook van ons zou verwachten.”

Van der Ende Groep leeft mee met Marjon, familieleden en al zijn vrienden.

Er zijn a.s. vrijdag 16 juli twee gelegenheden om de familie te condoleren, t.w. vanaf 17:00 tot 17:45 uur of vanaf 19:00 tot 19:45 uur. De condoleance zal plaatsvinden op het bedrijf aan de Aartsdijkweg 23 te Maasdijk. De uitvaartdienst zal a.s. zaterdag 17 juli vanaf 11.00 uur via livestream te zien zijn op: www.endesystemslive.nl 

Voor meer informatie:
Van der Ende Groep
info@vanderendegroep.nl 
www.vanderendegroep.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven