Cultivate'21 in 120 foto's

Van 10 t/m 13 juli werd in Columbus, Ohio, de Cultivate '21 georganiseerd. Het evenement was Amerika's eerste echte grote tuinbouwbeurs sinds de coronacrisis. Met het oog daarop konden onder meer Europeanen, Aziaten en zelfs Canadezen niet aanwezig zijn, maar toch spreken deelnemers van een geslaagde editie.

Ook wij konden helaas niet afreizen, maar zelfs op afstand is - met een beetje porren, veel mailen en nog meer zoeken - min of meer een fotoreportage te maken.

Bekijk hier het fotoverslag.


Het team van Fleurizon. "We hebben veel bezoekers gehad en we hebben zelfs meer catalogi uitgedeeld dan 2 jaar geleden!" zegt Frank de Greef. 


"De E3 Easy Wave™ Petunia is vroeg, efficiënt en ontstaan uit de Easy Wave®." Sean Valk, Sonali Padhye, Mark Gross en Steven Engel (in de foto) bespraken alle voordelen van deze nieuwe serie vroege bloeiers. 

Fotorapportage
Omdat we zelf niet konden gaan, is de fotorapportage een beetje anders als andere jaren. Gelukkig hebben we veel foto's toegestuurd gekregen en kunnen we meer dan 100 foto's van Cultivate 2021 met u delen. Mist u iets? Stuur het dan naar ons op.

Bekijk hier het fotoverslag.


Het team van Spring Meadow Nursery presenteert de Proven Winners ColorChoice-heesters.


Het team van TO Plastics was heel blij om weer bij dit evenement aanwezig te kunnen zijn en hun nieuwste product, een 450 square pot met tag slots en een bijpassende draagtray met 10 vakken.

In de komende dagen zullen we meer nieuws delen over Cultivate '21. Maar eerst is het tijd voor foto's!

Bekijk hier het fotoverslag.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven