Zhejiang University opent 11 onderzoekskassen

In het Agricultural Science and Technology Innovation Experimental Center van de Zhejiang University, China, is de bouw van een onderzoekskas voltooid. Dit door Kingpeng ontworpen en gebouwde kassencomplex heeft een totale oppervlakte van ruim 132.000 m2, waarin onder andere een kunstmatige klimaatkamer, een onderwijskas, een glazen kas en verschillende experimentele kassen zijn opgenomen. In totaal zijn er 11 afzonderlijke kassen en 137 kweekkamers.

"Elke kas heeft een automatisch controlesysteem waarin ook brandbeveiligingsbewaking en toegangscontrolebewakingssystemen zitten," zegt het team van Kingpeng. "Het kan het interne klimaat van de kas nauwkeurig bewaken en aanpassen via bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Onafhankelijke besturing van apparatuur in elke ruimte is mogelijk."

Het controlesysteem zal klimaatdata van elke kamer verzamelen. Deze date zal gecategoriseerd en geanalyseerd worden voor verder onderzoek.

Er werden 137 aparte kamers gebouwd voor verschillende experimenten. Niet alleen een gewone glazen kas, maar ook netkassen, plantfabrieken en klimaatkamers werden gebouwd om verschillende experimenten te kunnen uitvoeren. 

"In elke kamer zijn er ook verschillende teeltsystemen voor verschillende gewassen. Dat maakt het mogelijk meerdere variabelen te onderzoeken in één onderzoek," zei een professor van de academie voor plattelandsontwikkeling van de Zhejiang University.

Dit onderzoekscentrum is in juni in gebruik genomen en is momenteel het meest geavanceerde in China. Ze zijn van mening dat het in de toekomst de meest geavanceerde ondersteuning voor agrarisch onderzoek zal worden.

Voor meer informatie:
Beijing Kingpeng International Agriculture Corporation
7th floor, Advanced Material Building, Feng Hui Zhong Lu, Haidian District,
Beijing, China, 100094
+865 871 1536
info@chinakingpeng.com
www.kingpengintl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven