Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij organiseert nieuwighedenkeuring

Het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) organiseert tijdens de najaarsbeurs van GROEN-Direkt een nieuwighedenkeuring en geeft daarmee een eerste aanzet voor weer een fysieke beurs Plantarium 2022.

Omdat dit jaar geen fysieke beurs wordt georganiseerd treedt GROEN-Direkt op als gastheer voor de nieuwighedenkeuring. De najaarsbeurs vindt plaats op 25 en 26 augustus 2021. Op de eerste beursdag, woensdag 25 augustus, worden de inzendingen voor de nieuwighedenkeuring gepresenteerd en de beste nieuwigheid 2021 bekendgemaakt.

Organisatie
De organisatie van de nieuwighedenkeuring is in handen van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Een deskundige keuringscommissie van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) jureert de inzendingen. Op basis van alle beoordelingen komt één plant als beste nieuwigheid 2021 naar voren.

Aanmelden
Aanmelden van nieuwigheden kan tot 11 augustus 2021 via dit formulier.

Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij heeft als doel het bevorderen van de handel in boomkwekerijproducten. Het onder de aandacht brengen van nieuwigheden is hierbij een belangrijke factor. Vandaar dat het bestuur heeft besloten om het vak de gelegenheid te bieden hun nieuwigheden, middels de nieuwighedenkeuring te presenteren.

Publicatiedatum: