Bijna 44.000 bezoekers voor 23e Hortiflorexpo IPM Shanghai

De 23e editie van de Hortiflorexpo IPM Shanghai mocht 43.905 bezoekers verwelkomen. De door de China Flower Association georganiseerde en door Shanghai Intex Exhibition en China Great Wall Exhibition gerunde beurs werd van 15 tot 17 april gehouden in het Shanghai New International Expo Center. Er waren 700 standhouders uit 18 landen en regio's. Het aantal bezoekers en standhouders maakt de organisatie trots, vooral gerekend met de wereldwijde impact van de pandemie.


Hortiflorexpo IPM Shanghai 2021

Blije standhouders
Tijdens het 3-daagse evenement lieten de exposanten hun producten en diensten zien op een oppervlakte van 40.000 m². De standhouders van de show kwamen uit alle delen van de sector. Niet alleen de organisatie, maar ook de standhouders lijken content te zijn over de show. In een enquête gaf het merendeel aan tevreden te zijn over de bezoekerskwaliteit (38% tevreden, 27% redelijk tevreden, 19% zeer tevreden en 13% gewoon) en graag weer deel te nemen in 2023 (57%).

Bezoekers komen graag terug in 2023
Ook veel bezoekers vulden een enquête in, hier wat hoogtepunten: de meeste bezoekers waren retailers (21%), gevolgd door producenten (18%) en fabrikanten (11%). De categorie die bezoekers het interessantst vonden waren de potplanten (17%), gevolgd door snijbloemen/planten/bloemen/materialen (16%) en bollen/zaden/zaailingen (9%). Het doel van de meeste bezoekers was informatie verzamelen over de markt en de producten (31%). Op de vraag 'Bent u er weer bij in 2023?' antwoordde het grootste deel 'Ja' (42,7%), gevolgd door 'Ik ben dan standhouder' (33,9%), en 'Nog niet beslist' (20,4%). 

Dit (en meer) werd gedetailleerder beschreven in een recent gepubliceerd beursrapport. Voor het volledige rapport stuurt u een email naar international@messe-essen.de

Voor meer informatie:
Hortiforexpo IPM Shanghai
www.hfexpo.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven