Het Living Creations Test Centre van Alex Schoemaker gehele zomer te bezoeken

Een kijkje in de wereld van Hydrangea paniculata

In het Test Centre & de Showgarden van Alex Schoemaker in Boskoop kan men een kijkje krijgen in de wereld van de Hydrangea paniculata. Hier worden de Hydrangea paniculata’s uit de Living Creations Collection geselecteerd en gepresenteerd. Het Test Centre & de Showgarden zijn de gehele zomer op afspraak te bezoeken.  

Epicentrum
In het hart van Boskoop bevindt zich de kwekerij van Alex Schoemaker. Veredelen, selecteren en kweken van Hydrangea paniculata is de grote passie van dit familiebedrijf, wat geresulteerd heeft tot de prachtige Living Creations Collection. Living Creations wordt door verschillende Europese kwekers geteeld. Op de kwekerij in Boskoop worden hortensia’s van over de hele wereld en de Living Creations Collection op unieke wijze gepresenteerd in de uitgestrekte Showgarden. De Showgarden is vanaf half juli tot ver in september op zijn mooist: hét moment voor een bezoek.   

Beoordeel mee in het Test Centre 
Deze zomer opent Alex Schoemaker de deuren van het Test Centre & de Showgarden, en nodigt exporteurs, eindklanten en andere belangstellenden uit om het testproces van dichtbij te beleven. Zon, regen, wind en vorst, alle weersomstandigheden moeten de rassen uit de Living Creations Collection kunnen weerstaan. Het Test Centre van Living Creations wordt ook wel een bootcamp voor hortensia’s genoemd. Tijdens een bezoek aan de kwekerij krijgt men een uniek kijkje in de wereld én toekomst van Hydrangea paniculata.

Interesse in een bezoek? Neem dan contact via +31 (0)172 462 600 of info@alexschoemaker.nl. De kwekerij is gevestigd op Biezen 90 in Boskoop.  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven