Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stephanie Vanegas, FlorControl:

"Kwaliteitscontrole van bloemen wordt steeds belangrijker"

"Omdat er zo'n haast is om orders snel uit te voeren, wordt het gebrek aan kwaliteitscontrole steeds meer een probleem in de sierteelt", zegt Stephanie Vanegas, administratief assistent Verkoop en Marketing bij FlorControl. Als gevolg daarvan is de vraag naar de kwaliteitscontrolediensten van FlorControl in de loop der jaren toegenomen.

Haast leidt tot gebrek aan kwaliteitscontrole
FlorControl levert technisch advies, kwaliteitscontrole en kwaliteitsborgingsdiensten voor bloemen en groen. Zij doen ook proces audits, testen voor houdbaarheid en andere soorten onderzoeken met betrekking tot processen na de oogst. "Door de haast waarin we tegenwoordig leven, willen mensen gewoon snel bestellingen afhandelen en vergeten ze weleens aandacht te besteden aan de kwaliteit van het product dat ze verkopen. Daardoor is er een toenemende behoefte van klanten aan een kwaliteitscontroledienst om ervoor te zorgen dat het product dat ze kopen in goede staat wordt ontvangen." Als gevolg hiervan is de vraag naar de technische advies- en kwaliteitscontrolediensten van FlorControl in de loop der jaren sterk gestegen.


De houdbaarheidstest

Kwaliteitsverzekering en houdbaarheidstest
Twee van de diensten van FlorControl zijn nu het populairst volgens Vanegas. Als eerste de kwaliteitsverzekering. "Die is in trek omdat het een volledig proces is, van begin tot eind, waarbij wordt verzekerd dat de bloemen of het groen die de klant bestelt precies is wat we inspecteren, wat er verpakt wordt en wat ze geleverd krijgen. Omdat we het hele proces monitoren is dit de beste manier om te zorgen dat klanten de beste kwaliteit bloemen krijgen." Het programma wordt ondersteund door een houdbaarheidstest, camera's, bacteriƫle analyse en management indicators, om het kwaliteitsniveau te verhogen.

"Daarnaast is een houdbaarheidstest populair omdat klanten en leveranciers niet alleen de kwaliteit van de bloemen en het groen kunnen vaststellen, maar ook hoelang ze meegaan. Prestatie is erg belangrijk voor de consument van nu, dus met houdbaarheidstesten steunt FlorControl klanten in de ontwikkeling en implementatie van methodes en behandelingen die de decoratieve waarde van bloemen en groen verbeteren." Vanwege de hoge vraag naar hun diensten wil FlorControl internationaal uitbreiden en zo de diensten beter, wereldwijd aanbieden. 

Voor meer informatie:
FlorControl
Stephanie Vanegas
usa@florcontrol.com
www.florcontrol.com

Publicatiedatum: