Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 oktober, Wageningen

Negende editie van het Dutch Seed Symposium in de maak

Na een jaar afwezigheid is het Dutch Seed Symposium terug. Op woensdag 6 oktober wordt de negende editie van het Dutch Seed Symposium georganiseerd in hybride vorm, wederom in het WICC in Wageningen. Afhankelijk van de dan geldende coronaregels kunnen mensen fysiek deelnemen aan het symposium. Mensen die niet aanwezig kunnen of willen zijn, kunnen via een livestream het symposium volgen en middels de chatfunctie vragen stellen aan de presentatoren.

In de ochtend worden presentaties gegeven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zaadtechnologie. ’s Middags volgt een paneldiscussie over de bijdrage die zaadtechnologie kan leveren op het gebied van duurzaamheid.

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet met betrekking tot het programma. Binnenkort bericht Plantum over de details van het programma en waar u zich kan aanmelden.

Bron: Plantum

Publicatiedatum: