Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 22-24 november 2021:

IPM Dubai: "De ontmoetingsplaats voor de sierteeltsector in het Midden-Oosten"

De 15e editie van IPM Dubai zal plaatsvinden van 22-24 november 2021. "Het wordt wederom de ontmoetingsplaats voor de sierteeltsector uit de regio," zegt de organisatie Messe Essen.

De beurs wordt weer georganiseerd in samenwerking met WOP Dubai – International Perishables Expo Middle East, het platform voor de teeltsector in het Midden-Oosten, in het Dubai World Trade Centre.

Tijdens de laatste editie lieten 213 exposanten uit 35 landen hun nieuwste producten en diensten zien aan meer dan 5100 bezoekers.

Nieuw concept
IPM Dubai heeft een nieuw concept bedacht waarbij twee dagen exposeren gecombineerd kunnen worden met één dag (begeleide en vooraf georganiseerde) bedrijfsbezoeken. Zo hoopt men deelnemers/bezoeker in contact te brengen met de meest invloedrijke spelers in de sector.

Expo 2020
Tijdens IPM Dubai heb je ook de mogelijkheid om de Expo 2020 te bezoeken, een wereldwijd platform om investeerders aan te trekken, overeenkomsten te sluiten en internationale samenwerking te promoten. Deze vindt plaats van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022. IPM Dubai biedt alle exposanten een exclusief bezoek aan de Expo-locatie op 24 november.

Registratie voor exposanten geopend 
Exposanten kunnen zich nu registreren. Klik hier voor het registratieformulier.

Voor meer informatie:
IPM Dubai
www.ipm-dubai.net

Publicatiedatum: