Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe LED-cel voor Fieldlab Vertical Farming

Op 18 mei is een nieuwe LED-cel geplaatst in het World Horti Center. De LED-cel is geleverd door Infinite Acres en komt naast de Vertify onderzoeksfaciliteit. Vertify voert hier samen met studenten van Inholland onderzoek uit naar de klimatologische eigenschappen van deze vertical farming container en de opkweek van vruchtgroentegewassen in het kader van het Fieldlab Vertical Farming.

Binnen het Fieldlab Vertical Farming werken leidende Nederlandse kennispartijen, overheid en bedrijven samen aan de internationale slagkracht van Vertical Farming. Het Fieldlab richt zich op vier werkpakketten om de kennis van Vertical Farming te centraliseren en uit te nutten. Onze onderzoekspartner Vertify is samen met participant Inholland onderdeel van het werkpakket Educatie & Training, wat zich onder andere richt op de ontwikkeling van opleidingsprogramma’s voor vertical farming. De uitvoering vindt grotendeels plaats vanuit het World Horti Center.

Bron: World Horti Center

Publicatiedatum: