Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortipar nieuwste LED-partner Signify

Signify heeft een partnerovereenkomst getekend met Hortipar, expert in het realiseren van belichtingsprojecten in de tuinbouwsector wereldwijd. Hortipar, gevestigd in ‘s-Gravenzande, is voornamelijk actief in Noord-Amerika, Canada, Oost-Europa en Nederland.

Hortipar zal Philips GreenPower LED groeibelichting toevoegen aan haar wereldwijde portfolio. 

“We zijn verheugd om een partner van Signify te zijn, en om onze klanten het assortiment van Philips GreenPower LED aan te kunnen bieden”, zegt Aad van Ruijven, directeur bij Hortipar. “Duurzaamheid en innovatie zijn van grote waarde voor ons en ons netwerk. Onze klanten verwachten topkwaliteit, en dat we het volledige aanbod kunnen geven voor hun belichtingsinstallatie, samen met hoogwaardig advies en projectmanagement. De expertise van het team bij Signify en de Philips GreenPower LED groeibelichting past uitstekend binnen deze verwachtingen en onze ambities voor de toekomst.”

“Dat wij Hortipar toe kunnen voegen aan ons wereldwijde netwerk van gecertificeerde Philips Horticulture LED partners is iets waar wij trots op zijn”, volgens Udo van Slooten, Business Leader Horticulture bij Signify. “Volgens onze schattingen zal in 2025 30% van het totale kassenoppervlakte wereldwijd worden belicht, en LED-technologie zal meer dan de helft hiervan belichten. Daarom zijn wij continu bezig om onze internationale Horti LED partnerships verder te ontwikkelen, en Hortipar is een waardevolle toevoeging.”

Voor meer informatie:

Hortipar
www.hortipar.nl 

Aad van Ruijven
info@hortipar.nl

Publicatiedatum: