Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EcoExpert-producten Modiform Cyclos gecertificeerd

Modiforms ecoExpert-producten zijn goedgekeurd door het instituut Cyclos en daarmee erkend gecertificeerd voor recycling in EU-landen, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland. Het ecoExpert Cyclos-certificaat toont aan dat de ecoExpert-producten recyclebaar zijn en bijdragen aan het sluiten van de materialenkringloop.

Natuurproduct
De ecoExpert-lijn is gemaakt van 100% gerecycled karton van FSC-gecertificeerde bronnen wat na gebruik volledig biologisch afbreekbaar is. Na gebruik kunnen de producten bij het papierafvalsysteem weggegooid worden. Mocht dat onverhoopt niet gebeuren, dan is het niet schadelijk voor het milieu of dieren en composteert het binnen een jaar. De biologisch afbreekbare wax zorgt ervoor dat deze producten waterbestendig zijn. De lange kartonvezels zorgen voor sterke producten. ecoExpert-producten bieden de kweker al aan het begin van de keten een alternatief voor plastic en voorziet de retailer én consument van natuurproducten. Het assortiment omvat potten, trays, carry packs en punnets.

Voor meer informatie:
Modiform
Ambachtsweg 15
3831 KA Leusden
+31 (0) 33 434 31 66
sales@modiform.nl
www.modiform.nl
Publicatiedatum: